Calculatorul de distante rutiere

La dispozitia oricui detine o conexiune internet si orice fel de device, mobil, tableta sau desktop, calculatorul de distante rutiere va ofera cel mai simplu mod de a afla cu usurinta distanta intre strazi, orase si localitati. Doriti sa calatoriti in afara granitelor? Nimic mai simplu, aflanti cu rapiditate distantele rutiere care va intereseaza, distanta de parcurs, cat si pretul calatoriei.
Un instrument creat special pentru calatorii ocazionali sau cotidieni, calculatorul de distante rutiere este foarte usor de folosit datorita unui formular cat mai simplu, orientat catre utilizator. Prin completarea celor doua campuri „Plecare” si „Sosire” vi se vor afisa numarul de kilometri pe care trebuie sa-i parcurgeti, timpul optim si consumul de carburant.
Calculatorul poate fi extrem de util daca faceti un tur al Europei. Exemplu: turul incepe din Bucuresti si va indreptati spre Budapesta, Viena. In cateva secunde puteti afla distanta rutiera totala de parcurs, ruta auto pe care trebuie sa o urmati si costul carburantului. Stim ca preturile se schimba aproape zilnic asa ca va oferim posibilitatea sa calculati exact costul unei calatorii introducand dvs. pretul unui litru de carburant si consumul mediu al autoturismului la 100/km parcursi.
Speram sa va fie de folos!