Coafura nunta

Una dintre cele mai importante pregatiri pentru nunta consta in coafura miresei, a nasei, a domnisoarelor de onoare… Este momentul acela cand tu ar trebui sa te simti asa cum si esti de fapt: cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Pentru asta, noi am pregatit un parteneriat special cu Salon Domnita. Localizat intr-un spatiu atragator in centrul Capitalei, Salon Domnita ofera servicii complete de coafura nunta si hair style pentru evenimente la cel mai avantajos raport pret – calitate si rezultate uimitoare.
In fapt, prietenii nostri de la Salon Domnita ne spun ca viitoarele mirese care au trecut pragul salonului inainte de nunta, au revenit si mai tarziu, in ajunul fiecarui eveniment mai important, pentru a se face frumoase si deosebite.
Casa Anke a selectat de-a lungul celor peste 15 ani de organizari de nunti si toata gama de evenimente, cele mai bune echipe de specialisti care se ocupa de fiecare detaliu al organizarii.
Serviciile de coafura pentru nunta nu fac exceptie, iar astazi ne bucuram de colaborarea cu stilistele de la Salon Domnita, pentru ca ne leaga deja sute de evenimente si sute de cliente multumite de serviciile noastre comune.
Casa Anke este una dintre putinele companii specializate in organizarea de nunti care iti organizeaza integral nunta, inclusiv sesiunea de coafura si machiaj. Garantam satisfactia fiecarei doamne sau domnisoare si impreuna suntem in masura sa oferim servicii de inalta clasa la preturi corecte.
La noi gasesti toate gama de servicii de coafura nunta, tuns, impletit, vopsit, suvite, extensii, tratamente, coafura mireasa. Realizam la cerere coafura de proba pentru mireasa, pentru ca tu sa fii multumita de fiecare detaliu si sa abordezi cu toata increderea ziua cea mare. Utilizam produse de hair styling de cea mai buna calitate, aplicate de maini pricepute care au grija zi de zi de coafura a numeroase persoane publice si vedete care ne trec pragul.
Casa Anke si Salon Domnita realizeaza parteneriatul perfect pentru a-ti oferi o coafura de nunta eleganta, proaspata si atragatoare, deosebita si originala, asa cum merita fiecare mireasa.

Link: https://www.casaanke.ro