Magazin online tipizate, caiete, flyere si pliante

Cauți tipizate personalizate? Alege din zeci de produse, acum disponibile si la comanda online! Plasezi comanda simplu: adaugi in coșul de cumpărături tot ce ai nevoie, introduci cantitatea dorită si asta e tot! Noi te vom suna pentru confirmare și dacă cantitatea dorită este pe stoc, o vom livra imediat.

Pentru firme și companii realizăm la comandă toată gama de tipizate: avize, facturi, bonuri de consum, bonuri de marcaj, fișe, foi de parcurs, chitanțe, borderouri, rapoarte de gestiune, note de plată, registru de casă. Toată gama de tipizate se realizează pe hârtie autocopiativă sau offset de 55g/mp și copertă CDC 200g/mp.

Producem role case de marcat, de toate dimensiunile, din hârtie TERMAX P-84 S, producție Torraspapel. S.A. – Spania.

Realizăm cărți de vizită, flyere, pliante, tipizate, caiete școlare dar și print-uri de mari dimensiuni pentru campanii publicitare.

Ne bazăm pe echipamente tehnice performante și împreună cu echipa noastră de designeri, realizăm orice proiect în domeniul tipografiei, la cele mai înalte standarde de calitate. Vă putem executa orice lucrare tipografică plecând de la faza de proiect până la faza de produs finit.

Va asteptam pe site-ul nostru tipografiavega.ro sau la telefon: 0238 720 514