Desfundari canalizari Branesti

Oferim servicii de desfundare canalizare în Branesti, Islaz, Pasarea, Vadu Anei. Suntem la un click distanta de dvs., pregatiti pentru operatiuni de desfundare canalizare cu presiune, desfundare mecanica sau inspectie video canalizare.

De ce se infunda o canalizare?
Canalizarea se infunda de cele mai multe ori cu hartie igienica, alimente aruncate sau diferite obiecte cazute in toaleta. Cand peste aceste lucruri se strange apa, canalizarea se infunda, apar mirosuri neplacute si este posibil ca apa sa nu mai treaca deloc, ajungand in casa. De aceea canalizarea ar trebuie curatata periodic, pentru o mai buna functionare.

Pentru prevenirea infundarii unei canalizari, puteti sa turnati o jumate de cana de otet sau bicarbonat de sodiu in scurgere apoi sa dati drumul la apa fierbinte de la robinet. Puteti repeta aceasta operatiune de cateva ori pe saptamana, timp de cateva minute.

In situatii critice, cand canalizarea este infundata, apelati la serviciile noastre profesionale de desfundare canalizare. Ne deplasam rapid in Branesti si alte localitati din Ilfov.

Pentru a va oferi o estimare de pret, este necesar sa ne dati prin telefon cat mai multe detalii. In acest fel putem stii cum se poate remedia problema, cu ce echipamente putem interveni si care este timpul de rezolvare.

Sunati-ne oricand la telefon: 0724 518 467 sau intrati pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii.

Important: nu efectuam vidanjari!