Termeni si conditii

Drepturi asupra continutului

Intregul continut din acest site este protejat de legea 8/1996 privind protectia dreptului de autor.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului fara a specifica sursa. Nerespectarea specificatiilor mai sus amintite se pedepseste in conformitate cu legile în vigoare.

 

Informatii si responsabilitati

Incearcam pe cat posibil sa oferim informatii actualizate si corecte. Administratorul acestui site nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice eroare sau omisiune din continutul acestui site, nu-si asuma in nici un fel raspunderea pentru eventualele inadecvente ale produselor si serviciilor oferite pe site si nu garanteaza ca informatiile sunt corecte, complete, actuale, de incredere, ori fara erori.

Prin urmare, administratorul  nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

 

Modificari si completari

Ne rezervam dreptul de a modifica, revizui, imbunatati sau intrerupe furnizarea de informatii, produse sau servicii prezentate pe acest site fara a informa in prealabil in acest sens.  Aceste modificari intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe site si se considera a fi acceptate de vizitator prin folosirea in continuare a acestui site.

 

Legaturi cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de noi utile in legatura cu continutul site-ului sau care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri dar nu putem garanta / controla actualitatea sau exactitatea informatiilor prezente pe site-urile tertilor la care se face trimitere.

 

Dispozitii finale

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii, va rugam sa ne contactati.